Details

Skalp Pigmentering

HÅRMIKROPIGMENTERING 
• Ett kosmetiskt behandling för kvinnor och män som lider av alla slags håravfall (androgena, alopecia areata , ärrbildning, etc.)
• En medicinsk procedur som hjälper till att dölja ärr, brännskador och födelsemärken.
Detta är en innovativ metod för  att skapa en perfekt imitation av rakat huvud eller den optiska förtätningen av naturligt längre hår.Vi använder högkvalitativa pigment som utvecklade  speciellt för hårmikropigmentering . Dessa blir noggrant utvalda så skillnaden mellan det naturligt växande håret och den imitation av hår som skapats inte syns på något sätt . Pigmentet appliceras på epidermis nivå i hårbotten . För att bibehålla effekten av mikropigmentering , är det nödvändigt att uppdatera behandlingen vartannant år .Den slutliga effekten är mycket realistisk och liknar naturligt hår. Behandling ger möjlighet att täcka olika typer av ärr till exempel efter en misslyckad transplantation eller huvudskador . Den kan användas på nästan vilken form av håravfall  hos både män och kvinnor.För att få den perfekta  effekten utför vi en högspecialiserad behandling med hjälp av en dedikerad enhet.  Vi använder speciella nålar som år tunnare än de som används i klassisk permanent smink eller tatuering.  Så erhålls den bästa visuella effekten och behandlingen är helt säker. Endast  en sådan exakt pigmentering garanterar fullständig kontroll över behandlingens kvalite och  total kontroll över pigmentet tills 100% av dess blekning. Pigmentet håller i sig under en längre period utan att skifta i färg eller nyans. Efter hårmikropigmenteringsbehandling ger vi 12 månader garanti till våra kunder.
Hårmikropigmentering passar till :
 • Alla åldrar ,färger och hudtyper
 • Alla typer och stadier av håravfall
 • Kunder som genomgått hårtransplantation ( Stripp eller FUE -form )
 • Kunder som vill kamouflera sina ärr
 • Kunder som redan  genomgått hårpigmentering och önskar touch -up
 • Alopecia arrat:
  När det gäller hårbottenpigmentering finns det två möjligheter – om de drabbade områdena inte är stora, kan vi utgå på vilken hårlängd som helst. Vi kan även utföra pigmentering med en rakad huvudteknik med punkttäckning. Trots den större förekomsten av håravfall hos män, används behandlingen inte bara av män. Många av våra kunder bär peruk varje dag, men när de kommer hem vill ta av den efter hela dagen och känna sig bekväma. Effekten av det rakade huvudet tar fram egenskaperna av ett vackert ansikte och höjer självförtroendet. 
  Androgen alopeci :
   Mikropigmentering av hårbotten erbjuder möjligheten att täcka vilken huvudyta som helst och justera pigmentfärgen toner exakt för att uppnå naturlig hårskugga. Regeln är att naturligt hår måste rakas dagligen till noll – då kan pigmentskärmen väljas optimalt. Män med starkt hår kommer att ha starkare och mer intensiv pigmentering, och män med känsligt hår kommer att ha ljusare pigmentering. Mikropigmentering av hårbotten är möjlig för varje hårfärg: röd, blond, grå mm
  Vid androgen alopeci  pigmenteras :
  –  huvudets övre yta
  – hjässan
  –  hela huvudet

   Hårförtunning:

  Mikropigmentering av hårbotten är idealisk för både män och kvinnor. Det är en optiskt förtjockning av långt eller halvlångt hår. Vi får effekten av en mjuk skugga på huden, perfekt anpassad till hårets nyans. Det liknar effekten som erhålls genom att maskera hårbotten med mikrofibrer, förutom att effekten förblir på huden i minst ett och ett halvt år och utesluter inte oss från det aktiva livet. En tjock, mörkare pigmentering görs hos kvinnor. Vid män arbetar vi med lite lättare skugga, på grund av att man förlorar mer hår – man bör vara försiktig med att effekten inte blir överdriven i framtiden. Förtjockningsbehandlingen kan inte utföras på lätt blont hår.

 Efter Skalp pigmentering rekommenderas vi  att använda  solskydd och undvika  exponering för ultravioletljus , sol och solarium .Vanligast behövs det från 2 till 4 behandlingar  . Kunden betalar endast för en behandling .Behandling kostar mellan 5000-25000 kr. Efter  konsultation bokar vi behandlingstid  .

Välkommen till individuell kostnadsfri konsultation
Under konsultation  kommer vi att :
 • besvara alla frågor
 • utvärdera behandlingen
 •  illustrerar de potentiella effekterna av behandlingen  

Boka tid genom att ringa +46736294952 eller via bokadirekt .

E-post konsultation. Skicka endast bilder som visar det problematiska området (framsida, ovansida, baksida och sida av huvudet eller bild av ärrbildning).I svaret kommer ni att få information om behandlingen , hur många behandling som krävs och kostnaden .

Bildgalleri hittar du på FB sidan

KONTAKTA OSS

MG Beauty 
Frejgatan 44
113 46 Stockholm
Tel. Monika: 0736-29 49 52
Epost: info@mgbeauty.se