Details

BILDER

Typ 1 är det tidigaste skedet av kvinnligt håravfall, med håravfall som börjar på framsidan och ovansidan av hårbotten. Medan du kanske inte ens märker ditt håravfall på den här nivån, kommer vanligtvis dinhårförlust vara mer synligt att urskilja ditt hår i mitten av hårbotten. Hårbottenmikropigmentering kommer att se fantastiskt ut hos kvinnor som är på detta håravfallstadium. Kvinnor i detta håravfallstadium kommer också att tycka att de kan dra nytta av lågbehandlad laserbehandling, minoxidil och DHT-naturliga blockerare.

 

Typ 2 håravfall är mer signifikant, med områden i hårbotten som visarsig genom gallring. Vid den här tidpunkten kan du märka att gallringminskar hårvolymen. Kvinnor med måttligt håravfall är vanligtvis bra kandidater för hårbottenmikropigmentering, men kan behöva ha en kortare frisyr.

 

Typ 3 är den mest allvarliga formen av håravfall. Du kan ha fullständigt håravfall på huvudets krona. Omfattande håravfall utgör en stor utmaning och i så fall måste kvinnan välja den rakade buzzed-looken bland våra Scalp Micropigmentation-alternativ.


KONTAKTA OSS

MG Beauty 
Frejgatan 44
113 46 Stockholm
Tel. Monika: 0736-29 49 52
Epost: info@mgbeauty.se