Details

PHILING PLASMA / MICRONEEDLING STOCKHOLM

Vad är PhiLings?

 

PhiLings är den senaste tekniken inom ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp. PhiLings Plasma Technology är den ultimata hudföryngrings- och åtstramningsbehandlingen som består av plasmaljusbehandlingar kombinerade med effektiv eftervård. Behandlingen kan användas var som helst på kroppen där du har rynkor eller slapp hud.

 

För att skydda sig mot yttre påverkan genomgår vår hud en ständig förnyelse och regenerering. Men ju äldre vi blir desto sämre fungerar hudens egna förmågor att producera kollagenfibrer och förnya sig. PhiLings återfuktar huden och stimulerar den naturliga kollagenproduktionen och dina befintliga rynkor blir mindre synliga.

 

Vi behandlar huden med en gellösning av vitaminer och hyaluronsyrasom binder vätska metaboliskt och återfuktar huden på djupet. Under nästa steg skapar vi en typ av plasmaskador i rynkorna, det skapar dels en omedelbar hudspänning och dels en fokuserad bildning av fibrosvävnad som släpper från hudytan och förhindrar ytterligare fördjupning av befintliga ojämnheter.

 

För att uppnå maximal effekt av kollagenbehandlingen, kompletterar vi den med en speciellt utformad vitamincocktail med stimulerande ämnen som du använder under fem dagar.

 

PhiLings Plasma Technology är rekommenderad som en förebyggande åldersbehandling som upprepas var sjätte månad för dig som är mellan 30 och 40 år. För dig som är över 40 år rekommenderar vi en behandling som innebär omedelbar förbättring av hudproblem. Behandlingen består av tre kurbehandlingar som upprepas med två till tre veckors mellanrum en till två gånger om året. Hur ofta du behöver behandlas beror på hudens förutsättningar och vilket resultat du vill uppnå.

Vad är Microneedling?

 

Microneedling är en smärtfri behandling som stimulerar mikrocirkulationen och de naturliga processerna för kollagenproduktion och regenerering i huden. Vi börjar med att göra mikropunkteringar i huden där de mest framträdande rynkorna eller hudförändringarna finns, sedan använder vi PhiNeedlePen-systemet på de bredare hudområdena.

Mikronålarna, som är 0,2 till 0,7 mm långa, tränger igenom huden och öppnar upp så att huden kan absorbera den patenterade krämen från PhiLing. För att uppnå ett så bra resultat som möjligt är det viktigt att du följer instruktionerna för efterbehandlingen.

 

Efter behandlingen kommer din hud vara röd och det kommer att se ut som att du har en lätt solbränna. Du kan uppleva en stramande känsla och att huden är känsligare för beröring kring de behandlade områdena, efter ett par timmar kommer det att kännas bättre. Din hud läker helt inom ett dygn och efter tre dagar kommer större delar av rodnaden ha lagt sig.

 

Resultatet blir synligt redan efter det första dygnet och ska hålla i fyra till sex månader. Behandlingen kan upprepas högst tre gånger med tio till fjorton dagar mellan varje behandling.

 

Microneedling återfuktar huden och ger dig en jämnare hudton, redan existerande rynkor och fina linjer blir mindre synliga och din hud kommer att se yngre ut. Effekten av behandlingen innebär att huden stramas upp och reducerar ärr uppkomna av akne eller annan sårläkning. Den minskar synliga porer och bristningar i huden och behandlar även alopeci (håravfall).

 Konsultation – 0 SEK

Microneedling ansikte – 2 500 SEK
Microneedling ansikte och hals – 3 500 SEK
Microneedling ansikte, hals och dekoltage – 4 800 SEK
Microneedling håravfall skalp – 3 500 SEK
Microneedling bristningar mage – 4 500 SEK
Microneedling ansikte & Phi-Ion ögonlock – 6 900 SEK
Phi-Ion ögonlock – 5 500 SEK 
Phi-Ion enstaka områden (tex. kråksparkar, hudflikar eller rynkor) från 2 500 SEK  (Prisuppgift lämnas av terapeuten på konsultationen)
Paketpriser:
3 behandlingar: Microneedling hals – 4 200 SEK
3 behandlingar: Microneedling ansiktet – 5 500 SEK
3 behandlingar: Microneedling ansikte & hals – 7 800 SEK
3 behandlingar: Microneedling ansikte, hals och dekoltage – 11500 SEK
4 behandlingar: Microneedling håravfall skalp – 10 500 SEK
3 behandlingar: Microneedling bristningar mage – 10 500 SEK

KONTAKTA OSS

MG Beauty 
Frejgatan 44
113 46 Stockholm
Tel. Monika: 0736-29 49 52
Epost: info@mgbeauty.se