Details

ÖGONBRYN

Under de senaste åren har kosmetisk tatuering blivit valdigt populär och praktisk. Ett resultat därav är att permanenta ögonbryn (Microblading, Ombre och Hairstroke Eyebrows) har blivit en av de mest populära tjänsterna i min klinik och jag är stolt över att dela min passion med dig och med tusentals nöjda kunder. På MG Beauty använder vi endast permanenta makeuppigmenten av bästa kvalitet på marknaden samt de senaste hårstrån och pulverformade tekniker.

Om du letar efter en fullständig rekonstruktion av ögonbrynen, eller bara vill visa upp din showcase och förbättra dina nuvarande bryn, kommer jag att arbeta med dig för att skapa och forma en look som är elegant diskret, enkelt naturlig och perfekt .

 


Välj din behandling
3D-ögonbryn (Hair Stroke Eyebrows)
Denna effekt skapas med hjälp av ögonbrynförbättrande, ultrafina hårstrån som smälter sömlöst in i din naturliga panna.
Oavsett om dina ögonbryn knappt finns där, ser tunna ut på grund av åldrande eller plockning, eller helt frånvarande, leder behandlingen till en naturlig panna som kommer att hålla framöver.

Ombre ögonbryn (skuggade ögonbrynen)
Ombre-behandlingen ger ett skuggat utseende som om du applicerat ett pannpulver. Det är 100 % anpassningsbart, från naturligt och genomskinligt till definierat och sminkat – en look som lägger fokus på dina bryn.
Ombre ögonbryn är ett utmärkt alternativ om du har viss pannautveckling, samtidigt som du önskar mer definition eller bättre form.

Microblading
Vår microblading-behandling bygger på det naturliga landskapet i dina bryn och skapar långvariga, fjäderlösa hårstråk som lämnar ett intryck av riktiga hårstrån.

Om du vill undvika besväret med att fylla i dina ögonbryn varje morgon för att de inte kommer att hålla genom hela dagen, boka då vår microblading-behandling och omvandla dina drömbryn till verklighet.

KONTAKTA OSS

MG Beauty 
Frejgatan 44
113 46 Stockholm
Tel. Monika: 0736-29 49 52
Epost: info@mgbeauty.se